Personalhytter til utleie

LDS har tre hytter som de ansatte og avdelingene kan benytte. 

To av hyttene befinner seg i Eggedal like ved Norefjell, en hytte ligger ved Nybergsund i Trysil.

Kjøreanvisninger og reglement for hyttene finner du som vedlegg til høyre på siden.

Presentasjon av hyttene

Primært skal hyttene brukes av de ansatte, men det kan også bli aktuelt å bruke dem til interne seminarer og samlinger. Hyttene er nybygde, komfortable, med moderne kjøkken og bad og alt kjøkkenutstyr (kaffemaskin til filterkaffe, vannkoker, vaffeljern, oppvaskmaskin). Det er barnestol på alle hyttene. Det er naturterreng rundt alle hyttene, samt terrasse i varierende størrelse. Vi minner om at det kan være nødvendig med noe snømåking på noen av hyttene om vinteren.
 

Nybergsund ved Trysil

LDS hytte i Nybergsund

 
Hytta er 115kvm, med 4 soverom, 10 sengeplasser og badstu. Den ligger ca 10 minutter fra alpinanlegget i Trysil, i et hytteområde som heter Solskiva. Tomta er på 1,4 mål, med stor plass til parkering. Nybergsund er litt nærmere Oslo enn Trysil, ca 2,5 timer fra Oslo. Hytta har badstu.

LDS hytte i Nybergsund, interiør.
LDS hytte i Nybergsund, interiør.

 

Eggedal ved Norefjell

LDS hyttetun på Norefjell.

 
Dette er et hyttetun på Rakketjernåsen ved Djupsjøen, i Sigdal kommune, med en stor hytte på 160 kvm samt en mindre på 70 kvm. Den store hytta går over to etasjer, har 4 soverom, vil få 12 sengeplasser, peis, to bad, og garasje. Den lille hytta er på ett plan, har to soverom, vil få 6 sengeplasser, kjøkken og stue i ett, vedovn, og et bad.

 

LDS hyttetun på Norefjell.

 
Hyttene har stor felles utebod og felles tomt på nesten 3 mål. Parkering til den lille hytta skjer foreløpig foran garasjen. Hytta ligger i et lite hyttefelt med 4 andre tun i enden av en privat vei med bom . Bomåpner ligger sammen med hyttenøkkel. Hyttene er ca 2 timer fra Oslo. Det er mulig å kjøre over Drammen - det tar ca. like lang tid fra Oslo. I så fall må man gjennom bommen ved Eggedal (betaler 50.-kr). I Noresund betaler man ellers kr 40.- i bommen.
 

Spørsmål om hytteleie kan stilles til Driftssenteret  på tlf.: 99 28 40 40eller til hytter@lds.no.
 

Bestilling av hyttene

Personalhyttene kan benyttes av alle som er ansatt i en fast stilling eller vikariat med en stillingsbrøk på 40% eller mer på Lovisenberg Diakonale Sykehus.

Du kan booke hytter på HytteTrekk.no. Systemet vil gjøre automatisk trekning der flere har meldt sin interesse til en hytte i en gitt periode. Trekningen vil være datastyrt og rettferdig, og vil sørge for at den som har fått leie en hytte får redusert sin sannsynlighet for å få leie igjen ved neste trekning. Det vil være en frist for bestilling av hytter ca. en måned før man ønsker utleie. Hvis det er ledig plass på hyttene de siste ukene før utleie, vil det legges opp til et "først-til-mølla" system.

Bruk av hyttene til seminarer og lignende

Sykehusets ledere vil etterhvert ha anledning til å booke hyttene for interne samlinger, seminarer eller lignende. Avdelings- og klinikksjefer har et eget bookingnavn som kan brukes til slike bestillinger, slik at bookinger til jobbsamlinger ikke gjør at vedkommende som gjør bookingen for en jobbsamling blir plassert bakerst i køen når det gjelder privat booking av en personalhytte.

Det forutsettes at interne seminarer og jobbsamlinger som oftest legges til ukedager, slik at helgebruken ikke belastes. For interne samlinger vil den aktuelle avdelingen internfaktureres.

Avbestilling av hyttene

Dersom hytten blir tildelt en ansatt som senere ønsker å avbestille, må leietaker betale full leie dersom leietaker ikke finner en erstatter.

Kontakt angående hyttene

Driftssenteret  (tlf.: 99 28 40 40) er kontaktperson for spørsmål om hyttene, inkl. om bookingsystemet HytteTrekk.no og spørsmål knyttet til hyttenøkler.

Utleieperioder

Utleieåret deles inn i 2 perioder: a) Regulært bruk: i vanlige helger og ukedager leies hyttene ut fra mandag til torsdag, og fra fredag til søndag (midnatt til midnatt). Se prisoversikt. b) Ferier: I feriene deles ukene opp for å sikre maksimal utnyttelse av hyttene. Se prisoversikt øverst til høyre på siden. Inndelingen av periodene for disse feriene vil variere for å passe fra år til år.

Periodene deles i visse perioder inn slik at skiftet skjer på samme dag, uten en natt imellom. Skiftet forutsettes gjort ved at man forlater hytten i god tid innen kl 18:00 og ankommer etter kl 18:00.

Alle som leier personalhyttene må signere en leiekontrakt der de skriver under på at de vil ta godt vare på hytta mens de er der, samt gjøre hytta ren før de reiser. Ved uaktsom bruk av hyttene vil leietagerne holdes ansvarlig for ødeleggelser de har påført hytta eller utstyr til hytta. Hver leietager får et skjema sammen med hyttenøklene hvor de kan rapportere om skader eller mangler ved hytta. For regulært svinn og slik skade som kan kalles vanlig slitasje, (eks: et knust glass) vil ikke leietager bli avkrevd erstatning. Ved dårlig renhold har hytteansvarlig myndighet til å bestille vask på tidligere leiers regning, samt gi karantene til leietaker som ikke har rengjort hytta etter bruk.

Hyttene vil få en hovedrengjøring to ganger i året.

Leietakere er ansvarlig for å trekke ut ledninger til kaffemaskin, TV og DVD ved avreise, samt å slå av panelovner om sommeren eller å sette panelovner ned til minimums varme om vinteren.

Leietakere er også ansvarlig for å ta ut aske av ovnen/peisen, slik at den er klar til bruk for neste leietaker.

Hyttenøklene forvaltes av til Driftsenteret i 1.etg. i H-bygget (L21). Man må signere ved innlevering og utlevering av hyttenøklene. Her vil man også få utlevert kart, veibeskrivelse og annen info om hyttene.

Ved utlevering av nøkkel mottar leietaker også et tilbakemeldingsskjema som er viktig for å opprettholde standard og utstyr på hyttene. Skjema skal leveres tilbake sammen med nøkkelen.

Alle hyttene er utstyrt med moderne bad, WC og kjøkken. Alle hyttene har i tillegg TV, DVD, kaffemaskin, vaffeljern og oppvaskmaskin. Det er vedovner på alle hyttene, og også noe gulvvarme.

Det er dyner og puter (termodyner, ikke dun) på alle hyttene tilsvarende maks antall sengeplasser.

På hytta på Nybergsund er det badstu.

Hygiene på hyttene

Personalhyttene skal brukes av mange forskjellige mennesker med og uten allergier. På grunn av allergier, slitasje og hygiene er det ikke lov å røyke innendørs på noen av hyttene, og det er ikke lov å ta med husdyr innendørs på noen av hyttene.

Det er støvsuger og rengjøringsutstyr inkl såpe på alle hyttene. Leietagere må selv ta med det de ønsker å forbruke på hytta, så som matvarer, dopapir, ved til vedovnene, sengetøy og håndklær. Sykehuset står ikke ansvarlig for å fylle opp med varer på hyttene mellom hvert besøk.

Bussruter

Følgende bussruter kan benyttes. Alle med avgang fra Oslo Bussterminal.

  • Til Nybergsund, Trysil: Buss 130 mot Trysil busstasjon
  • Til Djupsjøen, Sigdal: Buss 10 til Åmot, bytte der til buss 105 Åmot-Sigdal/Eggedal