Kontaktinformasjon

LDS i nyhetene

Dette er FODMAP-reduserte matvarer (NHI.no)

9/25/2017

Forskning viser at du kan redusere mageproblemer i forbindelse med irritabel tarm (IBS) ved å unngå visse matvarer. Her er listen over matvarene du trygt kan spise - og som du bør begrense.

Studentprotest mot flytting (Fagpressenytt)

9/19/2017

Psykologisk institutt driver fire klinikker hvor studenter på profesjonsstudiet i psykologi får praktisk erfaring med pasientbehandling. Ifølge Morgenbladet ønsker instituttledelsen å flytte

Studenter demonstrerer mot ledelsen på Psykologisk institutt (Universitas)

9/15/2017

Studenter ved profesjonsutdanningen for psykologi går i protest mot at den «viktigste delen av studiet» skal flyttes til Lovisenberg.

Psykologistudenter gjør opprør (Morgenbladet)

9/14/2017

Demonstrerende studenter mener ledelsen skviser opplæringen av psykologer ved Universitetet i Oslo fordi de heller vil gi plass til presistjetung grunnforskning.

Studentprotest mot flytting (Forskerforum)

9/13/2017

Over 350 personer har underskrevet psykologistudentenes opprop mot flytting. Foto: Jan-Tore Egge/Wikimedia Commons.

Årets helt (Dagbladet.no)

9/13/2017

Nå er han tilbake i offentligheten og det med et brak! Og ikke uventet blir han stående alene igjen i en vind av skittkasting fra egne kolleger.

Frivillige på vei inn i landets sykehus (Dagens Medisin)

9/12/2017

Sykehusene og helseforetakene bør foreta en prinsipiell og praktisk avklaring av hvilken rolle frivillige skal ha på sykehus - med særskilt vekt på organisering og avklaring av hva som bør være

Uklare tall i helsedebatten (Fagpressenytt)

9/11/2017

Pasientkøene er redusert sier statsminister Erna Solberg. Ifølge Kristin Ørme Johnsen (H) i Helse- og omsorgskomiteen får ikke statsministeren komme til ordet med et helhetlig bilde.