Kontaktinformasjon

LDS i nyhetene

Tid for selvransakelse (Psykologtidsskriftet)

11/6/2017

Tidligere instituttleder og dekan Fanny Duckert mener klinikkdriften ved Psykologisk institutt i Oslo ikke har fulgt med i timen. Selv har hun brukt universitetets lokaler til privat virksomhet.

Utluftningen (Psykologtidsskriftet)

11/6/2017

Nå har hele Norge fått innblikk i psykisk helsearbeid på en klinikk.

- Ikke unikt (Psykologtidsskriftet)

11/6/2017

Avvikene som er avdekket ved studentklinikkene ved Psykologisk institutt i Oslo, er ikke mer dramatiske enn det man finner ved andre poliklinikker, mener klinikkleder Siri Gullestad. Hun

Rikke Nissen - diakonisse og rebell (Litteraturavisen Bokstaver.no)

11/6/2017

Er det mulig at en diakonisse på siste halvdel av 1800-tallet fremstår i offentligheten som rebell? På sin måte var det nettopp det Rikke Nissen gjorde. Hun var sykepleier, Norges første

Pris til Cecilie Schrøder for årets artikkel (Fagpressenytt)

11/6/2017

Lovisenberg Diakonale Sykehus tildelte årets forskningspris til forsker og overlege, Cecilie Piene Schrøder for hennes vitenskapelige artikkel om skulderkirurgi.

Pris til Cecilie Piene Schrøder (Forskning.no)

11/6/2017

Lovisenberg Diakonale Sykehus tildelte årets forskningspris til forsker og overlege, Cecilie Piene Schrøder for hennes vitenskapelige artikkel om skulderkirurgi.

Ny leder vil ha klinikkene lokalisert på universitetet (Khrono)

11/5/2017

Klinikk. Nesten en måned etter at de ble stengt åpner psykologi-klinikkene på Universitetet i Oslo igjen. Den nye overordna klinikklederen mener det var forhastet å stenge klinikkene, og

Ho skal losa klinikkdrifta på psykologi inn i trygt farvatn (Uniforum)

11/5/2017

No opnar klinikkdrifta på Psykologisk institutt igjen. - Både studentar og klientar vil merka nokre endringar, seier overordna klinikkleiar, Margrethe Seeger Halvorsen.

- Vi forholder oss til røykerne som om de ikke finnes (Glåmdalen)

11/4/2017

ÅSNES: - Du er god nok - selv om du røyker. Livskvalitet handler om det som gir mening til livet for den enkelte, og en verdig eldreomsorg handler om å beholde sin integritet.

Kvinne (30) ga ektemann musegift: - Hun kalte det helsekost (Newshub NO)

11/2/2017

Kvinnen er i Oslo tingrett tiltalt for å ha forsøkt å drepe mannen ved å putte musegift i maten hans. Hun erkjenner å ha gjort dette ved to anledninger, men nekter straffskyld for drapsforsøk.

En ansvarsfraskrivelse av instituttleder Pål Kraft (Khrono)

11/2/2017

Studenter ved profesjonsstudiet i psykologi under et allmøte på instituttet.

Kvinne (30) ga ektemann musegift: - Hun kalte det helsekost (VG Nett)

11/2/2017

OSLO TINGRETT (VG) Mannen (42) som i fjor ble gitt musegift av ektefellen (30), forteller at det smakte «helt forferdelig», selv med en solid dose vaniljesaus på.

Kvinne (30) ga ektemannen musegift: Nekter straffskyld for drapsforsøk (Newshub NO)

11/2/2017

- Jeg har i etterkant lurt veldig på når hun begynte å tenke på å rydde meg av veien, sier den fornærmede ektemannen i sin forklaring i Oslo tingrett torsdag.

Kvinne (30) ga ektemannen musegift: Nekter straffskyld for drapsforsøk (VG Nett)

11/2/2017

OSLO TINGRETT (VG) Ektemannen forteller om et konfliktfylt forhold med vold og utroskap, men mener ingenting tydet på at hun skulle forgifte ham.

En ansvarsfraskrivelse av instituttleder Pål Kraft (Uniforum)

11/2/2017

At instituttleder Pål Kraft forklarer studentenes kritikk av instituttledelsens og spesielt leders rolle i de katastrofale prosessene rundt flytting og stenging av klinikkene som en fundamental